Hos Amanda i Gamla stan.

Hos Amanda i Gamla stan.

Tavlor på familjen och vintagemöbler sätter tonen.

I den charmiga våningen i Gamla stan har stylisten Amanda blandat en romantisk inredning med personlig konst. Att ha flera tavlor i samma stil genom lägenheten skapar en enhetlig och trygg känsla. Den varma och brokiga blandningen av färger och material i inredningen bryts av med de minimalistiska illustrationerna. Ovanför kökssoffan sitter en bild på Amanda med sonen Frank i famnen och på skåpet står en bild från dottern Siws dop. 

 

 


Här beställer du en handgjord tavla på din lilla bebis.

Att välja motiv på tavlorna var svårt men roligt.

- Man har ju så många bilder! Det va såå svårt att välja men kul att få ett tillfälle att gå igenom alla bilder man tagit och sparat. Jag valde de bilderna som gav mig en extra härlig och varm känsla helt enkelt, säger Amanda. 

Det är svårt att ta "den perfekta bilden", men det behövs inte. Det "operfekta" är det som gör fotot charmigt.

På hyllan i hallen finns två bilder av barnen. En där lillasyster Siw får en varm kram av sin storebror och en där syskonen dinglar med fötterna från en semester som familjen var på för några år sedan. Dörren är en illustration av ett foto på Amandas mans familjehem i en liten by utanför Neapel i Italien där familjen varit många gånger. 

 

Här beställer du en handgjord tavla på dina barn.


Personlig konst som rymmer mycket kärlek

Det finns bilder man inte kan få nog av, som man vill titta på igen och igen. Bilder som ger en fin känsla, kanske får en att le eller minnas en speciell tid och plats. 

-Vårt hus på Gotland är så mycket mer än ett hus. När vi kommer dit så är det som att vi landar, alla känns så närvarande. Det är knappt några mobiler eller plattor framme och alla i familjen verkligen trivs där! Kan vara bra att påminna sig om det det i den stressiga vardagen hemma i Stockholm. 


 

Här kan du beställa en handgjord tavla av ditt hus.

De som inte finns med oss längre.

När Amandas man var femton så gick hans tvillingbror bort i en olycka.

-Vi hade massa gamla foton på honom i en fotopärm som man bläddrar i ibland, men vi ville ha något som satt uppe som ett fint minne om att de alltid var tillsammans. Så vi fotade av ett sånt gammalt pappersfoto och det gick ju minst lika bra, berättar Amanda. 

 

 
Här kan du beställa en tavla på syskon, vänner, kärlekspar eller annan duo.

 

Vilka av dina minnen och foton skulle du vilja ha som konst hemma hos dig?

Passa på att beställa, just nu har vi 15% rabatt på alla Custom illustrations. Ladda upp din bild redan nu: https://brushery.se/sv/collections/customized-illustration

❤︎

Tilbage til blog